Policija u Hrvatskoj upala na svadbu i uhapsila mladi par zbog širenja zaraze

1
Radiosarajevo.ba
Policija u Hrvatskoj upala na svadbu i uhapsila mladi par zbog širenja zaraze
Foto: 24sata.hr / Ilustracija (na slici nije prikazan događaj iz teksta)

Policija je iza ponoći upala na svadbu mladog para na kojoj je bilo devet osoba te privela mladence i vlasnika lokala.

Dogodilo se to u nedjelju otprilike sat vremena iza ponoći. U objektu na području Đurđekovca iznad Sesveta policajci su u pratnji inspektora zatekli ukupno 13 osoba, od čega četvero zaposlenika lokala, javljaju tamošnji mediji.

Policija je otkrila kako je u sklopu kriminalističkog istraživanja odmah privela vlasnica lokala (48) te mladenku (22) i mladoženju (23). Tereti ih se da su počinili kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti.

Protiv njih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, navode u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

“Policijski službenici utvrdili su kako ugostiteljski objekt posluje i da je u tijeku proslava svadbene svečanosti, unatoč zabrani, odnosno protivno odluci Stožera. U objektu zatečeno je, legitimirano i provjereno ukupno 13 osoba, od čega četiri zaposlenika i devet gostiju. Prilikom postupanja policajaca nije bilo uporabe sredstava prisile. Djelatnici Državnog inspektorata nakon toga su zapečatili objekt”, poručili su iz zagrebačke policije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije