Policija čuva mural Ratka Mladića, legitimišu sve ko mu se približi

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kikirez

Svetosavlje vapi za 'Erojima!

Guest

a bosnjaci govore da je Beograd u svakom smislu grad za Sarajevo. najnapaceniji narod smo

lenovo

Ma ni govora ga dirati, cuvati ga i dovoditi turiste da vide sta je Srbija.

@Genocidasi

Sta to baljezgas konjino primitivna, vise si rekao o sebi vec o njima. Ne pise nam se dobro sa takvim hajvanima medu nama.

@Genocidasi

Sta to baljezgas konjino primitivna, vise si rekao o sebi vec o njima. Ne pise nam se dobro sa takvim hajvanima medu nama.

Bosanac

Tvornicu pelena otvorite za vase genocidne h eroje koji came po bjelosvjetskim zatvorima

fdfdfd

Srbi su svi ovakvi, samo je pitanje kad će ko izaći iz klozeta

Čovjek

Beograđani nisu ovakvi ljudi! Ovo je neka viša politika da policija čuva mural. Vučiću srami se, nije ti bilo dosta što si snajprisao Sarajlije, nego još terorišeš Beograđane koji ne žele da se identifukuju sa ovim muralom, jer to nisu Beograđani.

Čovjek

Ljudi nemojte psovati, nemojte da vas ovakav čin fašista i pomagača zločinaca izbacuje iz takta. To samo govori kakva je politika Srbijanskog vladara Vučića. To je to. Mi nećemo biti kao on i njegovi kerovi. Mi ćemo biti iznad njih uvijek

Ha

Kakvi li su to uopšte bolesni umovi koji djetetu daju ime RATKO????? Čuj RATKO?? Ono, kao, voli RAT, šta li?

Warko

Kakvi li su to uopšte bolesni umovi koji djetetu daju ime RATKO????? Čuj RATKO?? Ono, kao, voli RAT, šta li? ka Ha - britanska inačica imena Ratko ....

Warko Youngich

?

2b

Pampers đeneral

/ Najnovije