Pokušaj pljačke banke u centru Zagreba, napadač priveden

Anadolija
Pokušaj pljačke banke u centru Zagreba, napadač priveden
Interventna policija je privela starijeg maskiranog muškarca koji je, prema navodima svjedoka, prijetio i pokušao opljačkati poslovnicu OTP banke u centru Zagreba.

U strogom centru grada, u Preobraženskoj ulici br. 6, pokušana je pljačka poslovnice OTP banke nakon čega je policija privela jednog starijeg muškarca sa crnom maskom na licu.

Pokušaj pljačke dogodio se dvadesetak minuta iza podneva, nakon čega je aktiviran alarm, a na licu mjesta pojavio se već broj vozila sa pripadnicima interventne policije.

Policajci su odmah priveli jednu osobu na kriminalističko istraživanje, nakon čega je uslijedila terenska istraga sa ispitivanjem svjedoka koji su se u to vrijeme zatekli u poslovnici OTP banke.

Je li se radilo o prijetnji oružjem i koliko je sudionika bilo u navedenoj pljački, pitanje je na koje policijski inspektori ne žele odgovoriti dok je istraga u toku.

Prije manje od tjedan dana, na lokaciji prekoputa, u pravoslavnoj crkvi na Cvjetnom trgu, nestala je vrijedna oltarska ikona, a počinitelj još nije pronađen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije