Pojavio se snimak teško ranjenog Nusreta Destanovića: Razotkrivena zla namjera ubice

2
Radiosarajevo.ba
Pojavio se snimak teško ranjenog Nusreta Destanovića: Razotkrivena zla namjera ubice
Foto: Screenshot/YouTube / Novi detalji o ubistvu Nusreta Destanovića

Kako se istraga o tragičnoj smrti Nusreta Destanovića nastavlja, novi detalji koji su isplivali iz video snimaka i dokaza pronađenih na mjestu zločina bacaju mračnu sjenku na ovaj već zlokobni slučaj.

Prema riječima Enka Hadžibulića, rođaka žrtve Nusreta Destanovića, na snimku su detaljno opisani događaji koji su prethodili stravičnom otkriću.

Prema njegovim riječima, video snimak razotkriva Seada Zečevića, čovjeka koji je sada okarakterisan kao “monstrum u pravom smislu riječi”, kako brutalno napada ranjenog Nusreta Destanovića, prenosi Sandžak Danas.

Poznato je gdje bi Klopp mogao nastaviti karijeru nakon Liverpoola

Poznato je gdje bi Klopp mogao nastaviti karijeru nakon Liverpoola

Prema Hadžibulićevoj priči, osoba u crvenoj jakni je ranjeni Nusret Destanović, koji se oslonio na kolac na kojem je njegova porodica kasnije pronašla krvave tragove.

Osoba koja pokušava ugurati Nusreta Destanovića u automobil je Sead Zečević.

On je pokušavao ugurati ranjenog Destanovića u automobil, udarajući ga nogama, čineći njegove posljednje trenutke života još strašnijima.

Još uznemirujući je detalj koji Hadžibulić otkriva – Zečević je tijelo nesretnog Destanovića bacio u napušteni bunar na imanju svoje majke, u mjestu poznatom kao Međgor.

Ovo otkriće bilo je ključno za razumijevanje obima zločina i brutalnosti koja je prethodila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije