Pogledajte šta je Vučić rekao o vrijeđanju Bošnjaka u Priboju

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AB

Vučić je teški lažov i nesmije mu se vjerovati !

Napomena

B92 Molimo vas da pročitate sledeće uputstvo: Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti. B92 zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare koji sadrže govor mržnje*, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete, ne objavljujemo. * Zakon o javnom informisanju – član 38: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije B92. Ipak po postojećem Zakonu o javnom informisanju RDP B92 odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se tako i odnositi prema komentarima čitalaca.

Guest

Pomaži Srbe u USA,Kanadi,Njemačkoj,Švedskoj itd ako ti dozvole njihove vlade,želiš da otmeš tuđu državu,teritoriju koju ste zločinom očistili od drugih,to je fašizam.U Jasenovcu su bili i drugi narodi i komunisti ne samo Srbi.Ne brini,sve će se vratiti sa kamatama.

Guest

Guest Vuk dlaku mijenja,a cud-narav-karakter nikada 100 za 1.

Bošnjak

Sve smišljno i isplanirano. Ovi dernečili i vrijeđali a Vičić da dođe kao mirotvorac - zar nije poznto!? Ono pas ovo mu brat! Pamet u glavu!

Covjek

SRBI SU NAJVECE ZLO NA OVOJ PLANETI. ZIVE OD PLJACKI, OTIMACINE, HRANE SE KRVLJU.....

Bosanac

Zlocinac coravi patoloski lazov je ovaj coro pogani

/ Najnovije