Pogledajte kako Maja Sopta na Maldivima "tuguje" za nestalim Matejem Perišem

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BBB

Maja Sopta je Matejeva bicša djevojka. Mateja su svetosavci tranžirali i prodali njegove organe. To je srpsi nacionalni biznis, trgovina organima. Mateja će pronaći kad se nebude moglo prepoznati da su mu svetosavci prodali organe ! Srbija je horor država !

De ba

Ima pravo cura da se provodi. Šta treba, prerezat si vene jer joj je poznanik nestao? I nema nikakvu obavezu da ga žali do kraja svog života. Da je pametna, tužila bi sve "novinare" koji je prate i olajavaju.

H.

Degutantno je i gledati..... nije ona ni 'p' od prijateljice, a nikad nije ni bila

Jo

maja ne zna neko to odgore vidi sve... ili u laži su kratke noge.. ona zna... sta mu se desilo.. snega nije bilo u BG u, a njen brat? Bas ih preteko?

Lisičić

Izgleda dobro ga unovčila

Bizmark

Nije znala da bi vas trebala pitat šta treba da radi Cura živi svoj život

Ah

K'o i svaka druga instagram fukarska bezmozga retardirana gumenjara ...koga ovo uopće čudi?

Sram je bilo, umjesto da se umota u crninu i zatvori negdje u samostan...

.

/ Najnovije