Pogledajte kako Maja Sopta na Maldivima "tuguje" za nestalim Matejem Perišem

8
Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako Maja Sopta na Maldivima "tuguje" za nestalim Matejem Perišem
Foto: Printscreen / Instagram / Maja Sopta i Matej Periš

Maja Sopta, prijateljica nestalog Mateja Periša trenutno je na Maldivima.

Ona je preko noći postala poznata nakon izjave u beogradskom EXplozivu gdje je plačnim glasom bez ijedne suze progovorila kako joj je teško jer se nije uspjela javiti Mateju prije njegovog nestanka.

Maja Sopta i Matej Periš poznaju se dugo godina, budući da je njena majka bila Matejeva učiteljica, a osim toga, i njen brat je Matejev prijatelj, koji s društvom nije išao u Beograd na doček Nove godine.

Simon Rožman: Nismo se predali u borbi za treće mjesto, vraća nam se jedan igrač

Simon Rožman: Nismo se predali u borbi za treće mjesto, vraća nam se jedan igrač

Maja je posljednja osoba koju je nestali Periš pokušao kontaktirati kobne noći kada je nestao, što su pokazali podaci s njegovog mobitela.

Zahvaljujući svojim objavama na Instagramu nije prošla neopaženo.

Na Instagram profilu objavljena je snimka na kojoj se vidi Maja Sopta u društvu prijateljica kako uživa. Dio snimke je s jahte gdje Maja pleše s prijateljicom i pri tome se vidi kako cure uživaju, piše Imperijal.net.

Podsjećamo, Sopta je postala poznata javnosti kad je plačnim izrazom bez suza govorila o Mateju Perišu i kobnoj noći kad je nestao: "Da sam mu se bar javila, rekla bih mu kud da ide i šta da radi".

Mladi Splićanin je nestao u Beogradu u noći sa 30. na 31. decembar, kada je izašao iz noćnog kluba Gotik i trčao beogradskim ulicama, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Policiji svakodnevno pristižu informacije u vezi ovog mladića, uglavnom netačne i neprovjerene.

Na Instagramu je objavljeno nekoliko snimaka, ali i brojnih pitanja bez odgovora.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije