Plenković otkrio s kakvim porukama dolazi u Bosnu i Hercegovinu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Šta smo dočekali, da HDZ poziva na smirivanje situacije? E svašta.

kako da ne

ovo je politicka podvala, (mile) anovic i plenkovic glume dobrog i loseg drota kako bi progurali hdz-ove mokre snove

Krk

RAZGOVARAJ I SA BOSNJACKIM RUKOVODIOCIMA A NE SAMO SA SRBIMA I HRVATIMA. OTIDJITE I U PREDSJEDNISTVO ILI FEDERACIJU PA DA CUJTE I TE LJUDE .

Zalosno

Uvazavacemo te kad bosanci budu birali svog clana predsjednistva u hrvatskoj. I kad bosanci budu imali 50% radnih mjesta u drzavnim strukturama u hrvatskoj. Eto poruke.

Nikolica s prikolicom

Plenkovićje jedanodnajutjecajnijiheupolitičćara. Ne treba zaboraviti i na Kolindu G. K., po medijima buduću šeficu NATO-a. Ktometreba dodatii gđu.Pejćinović, aktualnu šeficu Europskog Vijeća..Hrvatska je mala zemlja, s utjecajem nesrazmjerno svojoj veličini.

Hercegovac u Bosni

Nevjerujem ni njemu a ni Milanovicu. Mada je razlika drastična ,Milanović je puko ali fakat.

/ Najnovije