Plenković: Jedino o čemu se slažem sa Milanovićem je - BiH!

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

223

HRVATI U BIH SU SVI HRVATI, A NE SAMO KAKO PLENKOVIC I COVIC KAZU - CLANOVI HDZ STRANKE. KADA TO SHVATITE, HRVATI U BIH CE BITI ZADOVOLJNI. NA PROSLIM IZBORIMA NAS 50 ODSTO HRVATA KOJI NISMO HDZ, NISMO HTJELI DA GLASAMO ZA COVICA. NISMO H T J E L I I ZATO JE PROPAO.

Guest

Ja se slažem da vam i jednim i drugom sve po spisku.

Guest

Ne postoje hrvati u BiH, samo Bosanski katolici.

op

Pa kad' si ustaša k'o i on.

071

Da zaključim: Plenković i Milanović toliko nemaju upotrebne vrijednosti u Hrvatskoj da moraju da se bave BiH. Jer da to ne guslaju, mogli bi se u Hrvatskoj konačno i dosjetiti da ni jedan ni drugi, u stvari, nikome ne trebaju. Ovo je jedina tema koja im je ostala i opstaje jer je za građane Hrvatske potpuno apstraktna, a onako nekako vaguely "patriotska". Pitajte Škoru kako je izgubio Zagreb. Ogromnoj većini građana Zagreba je vjerovatno djelovao potpuno lud. I vas dvojica ste na dobrom putu.

Ralle

HRVATI U BIH SU SVI HRVATI, A NE SAMO KAKO PLENKOVIC I COVIC KAZU - CLANOVI HDZ STRANKE. KADA TO SHVATITE, HRVATI U BIH CE BITI ZADOVOLJNI. NA PROSLIM IZBORIMA NAS 50 ODSTO HRVATA KOJI NISMO HDZ, NISMO HTJELI DA GLASAMO ZA COVICA. NISMO H T J E L I I ZATO JE PROPAO. ka 223 Ti si hrvat isto kao i Sejdo Komšić

Džasmin

Možete da na poljubite u Bosanske bulje

Www

HRVATI U BIH SU SVI HRVATI, A NE SAMO KAKO PLENKOVIC I COVIC KAZU - CLANOVI HDZ STRANKE. KADA TO SHVATITE, HRVATI U BIH CE BITI ZADOVOLJNI. NA PROSLIM IZBORIMA NAS 50 ODSTO HRVATA KOJI NISMO HDZ, NISMO HTJELI DA GLASAMO ZA COVICA. NISMO H T J E L I I ZATO JE PROPAO. ka 223 Ti si hrvat isto kao i Sejdo Komšić ka Ralle<< A TI UZP. ZATO TI NE ODGOVARA PORUKA.

Lera

Ralle, retard koji misli da če nekome određivati koje je nacije. Tipično Zokijevo i Čovićevo priglupo smeće

JOSE

NAPONAPASITE SE JAJA JEDAN DRUGOM MAJMUNI SMRDLJIVI.

Ma samo se nadajte

Hrvatska jedna zemlja i obespravljeni talijani, madjari, bosanci. Ravnomjerna zastupljenost i da svi mogu birati svoje predstavnike u hrvatskoj, postujuci konstitutivnost.

Katolici a ne hrvati

U bosni su katolilici koji veze nemaju sa hrvatstvom.

Dudek Krivousti Njofra

Srebrenica je ZAJEDNICKI SRPSKO HRVATSKI ZLOCIN samo sto su direktni izvršioci SRBI a indirektni Hrvati...moj ujo dijasporci idu popunjavat kiflu u kninu... Zahvali ALJI što zaustavi sefera...Zahvali i papa Jovi i Klintonu

Boom

Katolici......Pa vi grešite Hrvati iz BiH imaju vezu i povezani su sa Hrvatskom......Pa kad odu na more , na godišnji eto veze

Ghost

Ostacete zapamceni kao ljudi cija pogresna politika prema prvom komsiji nije donijela nista dobro. Vrlo dobro znate kako stvari stoje, kako zive i rade Hrvati u BiH, i opet nas napadate kao najvece neprijatelje. Dvolicni ste do kraja.

Eh sad

Pa kad' si ustaša k'o i on. ka op Pa i tvoji preci su bili sa ustašama, nemoj tako ni ti!

Rus-mir

Sudeći po izlijevima mržnje po komentarima čovjek zaključi da BiH nema nikakvog smisla i da je podjela jedina ispravna solucija. Nažalost, vi ovdje ste mi odlična potvrda za to. Građanska se država ne gradi na mržnji i podmuklim prijevarama+. Treba nešto više za tio, a toga nemate ni u naznakama- ljudskost. Izgovarajte naglas to što pišete i sami ćete se sebi zgaditi. .

Dudek Krivousti Njofra

OVAJ plenkovic Liči na MENE .

/ Najnovije