Plenković: Upoznao sam kolege iz EU sa stanjem u BiH. Macron je pozitivno reagovao

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Krivousta podmukla nakarada a je si upoznao kolege iz eu koliko ste dužni BiH samo od buškog jezera 6 milijardi eura da dalje ne idem!!

Tango

Koliko novca poreznih obveznika si skrhao u one francuske krntije nije ni cudo sto je pozitivno reagovao. "Mamin sin" Macron reaguje pozitivno i na masovni pomor kitova od strane japanskih mornara samo ako ce Japan kupovati nesto od Francuske. Zaduzujes sopstveni narod da bi oteo teritoriju susjedne drzave bijedniče! Vratit ce vam se to stostruko! Kad Talijani budu trazili povrat Istre i Kvarnera onda neceš moći srati kako su "granice nepovredive".

Eee

MILANOVIC POKUSAVA POPUT DODIKA DA NAJPOGRDNIJIM IMENIMA NAZOVE BIH. F U J. 'Molim ga da me ne brani pred zlostavljačima Hrvata, malobrojnijeg naroda u BiH. Ne pomagaj, izginusmo."

Hercegovac u Bosni

Macron kao onomad Miteran, fuj!

@Brato

>>MILANOVIC POKUSAVA POPUT DODIKA DA NAJPOGRDNIJIM IMENIMA NAZOVE BIH. F U J. 'Molim ga da me ne brani pred zlostavljačima Hrvata, malobrojnijeg naroda u BiH. Ne pomagaj, izginusmo." ka Eee<< Kakve veze ima sad Milanović i Dodik

Poruka za Zagreb

Nista tu nije "vrlo kompleksno", sve je vrlo JEDNOSTAVNO! Šape dalje od BiH, svi trebaju biti jednaki, bez etnickih prefiksa, jedan covjek - jedan glas, bez uslovljavanja, svako treba imati mogucnost da bude biran i da bira, isto kao u Njemackoj! Vase je samo da prestanete gurati nos u tudje, da priznate agresiju na BiH koja je potvrdjena u presudama Suda u Hagu, da se izvinete i da kazete bosanskim katolicima da oni nisu Hrvati niti hrvatska dijaspora nego da su bosanci i hercegovci i da im je glavni grad Sarajevo! Kako to kaze vas najbolji predsjednik do sada g. Stipe Mesic! E, tek tada ce u BiH biti kao u svim normalnim drzavama svijeta!

Nikolica s prikolicom

Ode RS ...to se više ne može ustaviti.

/ Najnovije