Plenković: BiH predstavlja prioritet za Hrvatsku

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

odjebite

kad procitam ovakav naslov samo se zabrinem

Plan "Janša 1"

Migracije i drugi problemi će trajati minimalno narednih 50-ak godina, i po prvoj verziji starog racionalnog prijedloga Janeza Janše (objavljenog u časosopisu Mladina prije više od 30 godina), Slovenija, Hrvatska i BiH treba da oforme u prvoj aproksimaciji jednu zajedničku državu. U tom smislu, za početak, Unsko-sanski kanton treba prema privremenoj kategoriji (manjem entitetu) da podigne ogradu po uzoru na Mađarsku i veoma je bitno da to podrže sve stranke sa sjedištem u FBiH, Sloveniji i Hrvatskoj. A šupljiranja o narodima i nacijama su obična glupost, jer sve zamlje na Balkanu su sa praktične tačke gledišta multikonfesionalne. Osnovni problem nisu narodi već tvorevina Tariguzija (tzv.srbija) na čelu sa svetosavskim kadrovima i njihovim saučesnicima iz političkog Beograda. Dalje, bezbjednost rada postrojenja Krško u potpunosti opravdava to da oklopne i ostale NATO formacije iz Slovenije zaštite unsko-sanski kanton od malignih utjecaja iz privremene kategorije (manjeg entiteta).

Evo malkice humora iz domena kulturne emancipacije

https://www.youtube.com/watch?v=txQOTBb__Bo

Hahahahahahahahaha....................

Ovu floskulu ponavljaju Hrvatski funkcioneri zadnjih 10 godina , a ustvarnosti opstruisu ulazak BiH u EU i NATO !

Građanin

Dajtonski sporazum je đelat bosanske budućnosti. Napravljen i skrojen tako da svaka zemlja postane disfunkcionalna. Čitavo je čudo što uopće išta ovdje funkcioniše. Sporazum koji forsira nacionalnu podjelu može i mora na čelo države dovesti nesposobne i korumpirane tipove. Mislim da se probosanski front malo previše uzda u SAD, neko ko je ovoj zemlji želio dobro nikad ne bi skrojio ovako nešto?!

NK Zenica

HDZ na čelu sa Plenkovićem i Milanovićem trče posljedni fašistički krug, zaboravljajuči da su Bosanci i Hercegovci, sa Dalmatincima, Crnogorcima, Makedoncima i Srbijanskim narodima, oslobodili ne samo Hrvatsku i Sloveniju od fašista, nego i Austriju. Peta udarna Krajška brigada iz BiH u kojoj je bilo najviše Bosanaca i Dalmatinaca su oslobodile Celovec - Klagenfurt i da ih nisu Amerikanci zaustavili došli bi Partizani do Beča. Neče još drugo gorjetii sviječa koju pale hrvatski Fašisti u BiH. Gospodža Zovko kao i njeni mentori Čović, Plenkovič i Milanović su jedino za sažaljevati. Oni če uvijek igarti kako im neko drugi svira. U historiji Hrvati nisu nikada imali svoju državu, uvijek su bili nečija marioneta i ponosili se što ubijaju, siluju, ruše, pljčakaju i teritorije svojih komšije otimaju. Hrvatski fašisti u BiH če morati sami iskusati mirisnu i ukusni bosansku čorbu u koju složno katolička crkva i HDZ povračaju, samo zato što im Austrija nudi gorku i otrovnu juhu iz Klagenfurta.

Precizno

>>HDZ na čelu sa Plenkovićem i Milanovićem trče posljedni fašistički krug, zaboravljajuči da su Bosanci i Hercegovci, sa Dalmatincima, Crnogorcima, Makedoncima i Srbijanskim narodima, oslobodili ne samo Hrvatsku i Sloveniju od fašista, nego i Austriju. Peta udarna Krajška brigada iz BiH u kojoj je bilo najviše Bosanaca i Dalmatinaca su oslobodile Celovec - Klagenfurt i da ih nisu Amerikanci zaustavili došli bi Partizani do Beča. Neče još drugo gorjetii sviječa koju pale hrvatski Fašisti u BiH. Gospodža Zovko kao i njeni mentori Čović, Plenkovič i Milanović su jedino za sažaljevati. Oni če uvijek igarti kako im neko drugi svira. U historiji Hrvati nisu nikada imali svoju državu, uvijek su bili nečija marioneta i ponosili se što ubijaju, siluju, ruše, pljčakaju i teritorije svojih komšije otimaju. Hrvatski fašisti u BiH če morati sami iskusati mirisnu i ukusni bosansku čorbu u koju složno katolička crkva i HDZ povračaju, samo zato što im Austrija nudi gorku i otrovnu juhu iz Klagenfurta. ka NK Zenica<< Mala ispravka: Srba 90%,5%muslimana, 5%hrvata.

/ Najnovije