Pala bandera ispred školskog dvorišta, povrijeđeni muškarac spašavao djecu

Radiosarajevo.ba
Pala bandera ispred školskog dvorišta, povrijeđeni muškarac spašavao djecu
/ RAS/Blic
U naselju Zvezdara u Beogradu, Srbija, došlo je do nesvakidašnje nesreće kada je bandera pala ispred školskog dvorišta.

Naime, na ulazu u OŠ "Jelena Ćetković" na Zvezdari nešto oko podneva pala je bandera pod naponom na ulici, povrijedivši muškarca M.G. koji je zadržao skalameriju da ne padne na dijete!

Nesvakidašnji događaj okupio je stanare Vranjske ulice, ali i učenike OŠ "Jelena Ćetković" kada su vidjeli razlupan parkiran automobil, ali i povrijeđenog muškarca koji je zadržao banderu u padu, kako ne bi povrijedila i dijete, piše Blic.

"Čovjek je čekao dijete iz škole, kada je čuo da nešto krcka. Okrenuo se i vidio kako će bandera pasti, a iza njega je bilo dijete. Vjerujući svojoj snazi, pokušao je da je zadrži, taman toliko da se dijete izmakne. Bandera je, ipak, bila preteška i malo ga je povrijedila", priča vlasnica automobila Dragica Docić. Srećom gore je prošao automobil, zadnja strana bila je potpuno razlupana.

Na terenu su trenutno majstori koji uklanjanju banderu. Ona je u trenutku pada bila i pod naponom, a vidjeli su se tragovi hrđe na donjem dijelu, zbog čega se, najvjerovatnije i dogodila nezgoda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije