Ovo je van svake pameti: Pogledajte rizično preticanje u Hrvatskoj

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Van svake pameti

Van svake pameti je da se u Vilsonovom vozi u suprotnom pravcu, ali djevojka u bijelom pežou to radi prije nekih desetak minuta na potezu od Ekonomske škole prema Elektroprivredi. Na način kako je ušla u Vilsonovo, očito da joj to nije prvi put. Zar nije van svake pameti i netreba nigdje ići izvan Sarajeva. Bahatluku nigdje kraja i toleranciji policije pojedinim. Bosniana očit primjer.

Vozac

Ovaj je počeo preticati na isprekidanoj crti što nije snimnjeno. Jedini prekršaj koji je napravio je što se vratio u traku na punoj crti. Trebao je ostati u istoj.

Opicinarka

Van svake pameti je da se u Vilsonovom vozi u suprotnom pravcu, ali djevojka u bijelom pežou to radi prije nekih desetak minuta na potezu od Ekonomske škole prema Elektroprivredi. Na način kako je ušla u Vilsonovo, očito da joj to nije prvi put. Zar nije van svake pameti i netreba nigdje ići izvan Sarajeva. Bahatluku nigdje kraja i toleranciji policije pojedinim. Bosniana očit primjer. ka Van svake pameti Žena radi u općini i ima praaaavo da radi sta hoce.

Tuner

Smijes li objaviti iz BiH papak. Ne smijes

/ Najnovije