Ovo je ubica porodice Đokić!

3
Radiosarajevo.ba
Ovo je ubica porodice Đokić!
FOTO: Arhiv / Porodica Đokić

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić je njihov rođak!

Srbijanska policija je večeras privela osobu koja se sumnjiči za ubistvo porodice Đokić, a mediji prenose da je u pitanu njihov rođak, tetić ubijenog Gorana Đokića.

Ubica i žrtve su bili veoma bliski i znali su se cijelog života, nikada nisu imali međusobnih problema, piše Blic.rs. On je živio u blizini ubijene porodice.

O'Brien razgovarao sa Vučićem o rezoluciji u Srebrenici: "Moramo da se suočimo sa istinom"

O'Brien razgovarao sa Vučićem o rezoluciji u Srebrenici: "Moramo da se suočimo sa istinom"

Kako se saznaje, riječ je o bivšem vatrogascu u penziji. Često je prao Goranove automobile, pošto on nije imao poverenja u radnike praonice sve zbog sefova koje je držao u automoboilu.

Osumnjičeni, inicijala G.DŽ. je unaprijed sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gdje će zakopati tijela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin je danas naglasio i da je pronađena značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili dio ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog djela teško ubistvo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije