! / Godinama bio u zatvoru zbog Gorana Đokića: Istukao sam ga za dvije minute

17. 10. 2021. u 09:55:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Zoran S. koji je odležao kaznu zbog prebijanja vlasnika mjenjačnice šipkom kaže da nema veze sa zločinom u Aleksincu.

"Apsolutno nemam nikakve veze sa ubistvom Đokića, svoj napad na Gorana sam odrobijao. Nikada mi ne bi palo na pamet da ih povrijedim". 

Ovo za Kurir.rs kaže Zoran S. (53) iz sela u okolini Aleksinac, koji je odslužio višegodišnju zatvorsku kaznu zbog prebijanja Gorana Đokića prije četiri godine.

Podsjetimo, policija je tokom istrage smrti Gorana, Gordane i Lidije Đokić ispitala više desetina građana, a među njima i ljude koji su vlasniku menjačnice navodno dugovali novac ili bili u sukobu sa njim. Tako se i došlo do Zorana S. koji je osuđen na tri i po godine zatvora jer je Đokića pretukao šipkom ispred mjenjačnice.

"Do sada sam četiri puta ispitivan i to za samo nekoliko dana! Nemam veze sa ovom strahotom u Moravcu, svoj sam dug odslužio iza rešetaka. Policija me ispituje jer sam u leto 2017. godine pretukao Gorana ispred menjačnice. To je tačno, istukao sam ga, sve je trajalo samo dva minuta, a ja sam godine zbog toga proveo u zatvoru. Kada sam izašao na slobodu nije mi padalo na pamet da se sukobljavam sa njim", priča Zoran S.

Kako kaže, Gorana Đokića godinama nije vidio.

"Slabo odlazim u Aleksinac i nisam bio siguran ni da bih Đokića prepoznao da sam ga ponovo sreo", kaže on. Zoran S. poslije izlaska iz zatvora posvetio se sječi drva, a kako kaže, vrijeme uglavnom provodi na planini Jastrebac.

"Mnogo radim i slabo se interesujem za dešavanja, a na televiziji sam vidio šta se dogodilo u Moravcu. Nije mi prijatno, to su strašne stvari i dešavaju se u mom kraju. Sa druge strane, upravo zbog toga sam i ispitivan, a nemam baš nikakve veze sa ubistvom, sve su oči bile uprte u mene jer sam već robijao zbog Gorana", navodi Zoran. 

Dodaje da on ni prije četiri godine nije imao namjeru da pretuče Đokića šipkom.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA