Otvorena nova zgrada Ambasade Rusije u Zagrebu: Prisustvovala i Kolinda

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Azazel

Po sampite, I ambasadu...ko zeli u Gulag jbt

071

Kolindica, među prvima na platnom spisku. Naravno da je bila. Plaćene se ne pita da li bi oni nešto ili ne bi. Samo dobiju instrukcije.

Gost

Kako nije bio Mesić. On čak priča ruski. Moguće da se solidarizirao sa naša dva mangupa.

Xy

Kako nije bio Mesić. On čak priča ruski. Moguće da se solidarizirao sa naša dva mangupa. ka Gost Pa on i Kosorka su vaši muslimanski plaćenici.

Ha

Pa, naravno, nije baš toliko glupa kao ona dvojica SDA plaćenika, da se Rusima zamjeri. To samo bosanske budale rade!

/ Najnovije