Otkriveno šta piše u amandmanima na rezoluciju o genocidu u Srebrenici koje je usvojila Crna Gora

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

budalo amandmane usvaja un, a crna gora predlaze. i hoce da predlozi da se republika sumsna ne smij enikada ukinuti jer je zasnovana na genocidu. eto sta lafo prijatelji predlazu

Mile

Srpski svete pa amandmane prihvata ili odbija UN koji i glasa o Rezoluciji, a ne vi! Nemci isto nisu optuženi svi za genocid u ww2, nego samo Hitler i Nemačka vojska. Rezolucija nema za logore, nema ni za Aušvic, a Srbi bi za Jasenovac? Nije vam to isto, ne kako vi pokušavate to pokazati, nije vam ovo 91g! Jasenovac je genocid nacističke Nemačke, a Srebrenica *****čke Srbije. A gde vam je onda Rezolucija za genocid u prvom gradu u Evropi očišćenom od Jevreja u "judenfraj" Beogradu? Rezolucije za genocid u Topovskim šupama u Beogradu, u Paraćinu, u Svilari (Pančevo), u Dulagu (Šabac), u Velikom Bečkereku (Zrenjanin), u Crvenom krstu u Nišu?

BiH

Glupi amandmani, pa to se podrazumjeva

Bosnjaki ne pripadaju

europskom civiliziranom krugu

@tuner

Pa, ne mora se ni ukidati. Svaka država ima regije. Doduše, države kao što je Srbija se raspadaju i gube svoje regije (Kosovo), pa misle da svako mora tako. Dejton znači postojanje države Bosne i Hercegovine, članstvoi u UN-u, izričito priznanje od Hrvatske i Srbije, strane sudije i Ustavnom sudu i Ured Visokog predstavnika itd. A entiteti... polako, ima vremena. Hrvati su imali tisućljetni san, a Srbima se broj zapadno od Drine prepolovio... za samo 30-ak godina.

Nepotrebno

Jedini amandman bi trebao biti " mi smo zločinci isto kao i srbija i vrs,a naš predsjednik parlamenta je palio i krao sve živo od ponte oštro do Neuma preko Konavala i dubrovačkog primorja,a titula mu je vojvoda koljač mandić"

Opa, opa, opala

Ma divni neki Crnogorci. Ja pameti, allahu dragi.

IVA

SPAJIC BI DA SE JE.E A DA MU NE UDJE! POSTO JE ON MALI VUCIC POKVAREN ,LAZOV I KAMELEON MOZE SE DESITI DA GLASAJU PROTIV!

Čuj induvidue?

Induvidue su pobile onoliki narod iskopavali masovne grobnice po takozvanoj RS i Srbiji prekopavali grobnice i premještali ostatke...Kako da nisu induvidue.More marš mamu vam crnogorsku i vi ste učestvovali u zločinu od Dubrovnika Vukovara BiH i lijepo izvukli ***ove.

***

***

/ Najnovije