Opsadno stanje u selu u kojem živi jedan od muškaraca koji su priznali ubistvo male Danke

9
Radiosarajevo.ba
Opsadno stanje u selu u kojem živi jedan od muškaraca koji su priznali ubistvo male Danke
Foto: Blic.rs / Žandarmerija u selu Srđana Jankovića

Jake policijske snage trenutno su u selu Luka u kojem živi Srđan Janković, osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom polju. Očekuje se da stignu i pripadnici Gorske službe spasavanja koji će detaljno sa Žandarmerijom pregledati obližnju šumu u potrazi za tijelom djevojčice Danke Ilić.

Kako javljaju reporteri srbijanskog medija, veliki broj policije je u selu u kojem živi osumnjičeni Srđan Janković. Prilaz selu je blokiran, a svakog minuta pristiže sve više pripadnika policije. Na terenu je najmanje 15 vozila policije.

Žandarmerija je pretraživala selo u kojem živi Srđan Janković, za kojeg se tvrdi kako je djevojčicu navodno udario automobilom, a zatim i usmrtio. Policija je podigla dron iznad njegove kuće. U toku je velika akcija potrage.

Dobro je znati: Šta uraditi do dolaska Hitne pomoći ako vas ugrize zmija?

Dobro je znati: Šta uraditi do dolaska Hitne pomoći ako vas ugrize zmija?

Žandarmerija prekopava dvorište u blizini kuće u kojoj živi Janković, riječ je o placu u Jankovićevom vlasništvu. Tijelo još uvijek nije pronađeno, a ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić danas je na konferenciji za medije kazao da su zločin priznali te da tvrde da su tijelo bacili na deponiju.

Više o slučaju nestanka malene Danke (2) možete čitati na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (9)

/ Povezano

/ Najnovije