Omicron je već dominantan soj u Srbiji

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bakir

Ja, i?

Doktor

Zabrinuta faca na slici. Svaka druga recenica pocinje sa Mislim...svaka koja ne pocinje sa Mislim, pocinje sa Nadam se...a tu se ubacuju jos rijeci Bojim se, Valjda, Mozda, Ne zna se...uglavnom tekst pun nedorecenosti, naucne neutemeljenosti, ciljano birane rijeci koje nista ne govore jasno ali sa zabrinutom facom na slici izaziva psiholoski efekat straha, panike i nemoci. Znaci, omikron je dokazano blaza prehlada, koja je infektivna i ne mari za vakcinacijski status, ali i ne ubija. Bitno je pricati o zaraznosti, zaraznosti...a zarazan ne znaci biti i bolestan. Covjecanstvo svakodnevno siri zarazu od stomacnih viroza preko respiratornih koje zahvataju ljude svakodnevno sa blagim il bez ikakvih simptoma u dan-dva. Koliko vam je samo nebrojeno x puta godisnje burljao stomak, kihnuli ste, grlo zagolicalo dan-dva...sve su to svakodnevne viroze, budu i prodju. Ali eto, od omikrona se pravi sada nevidjena drama, a upravo omikron je prirodna vakcina za sticanke 9mj imuniteta. Ali, zatvaraj sve, sve blokiraj, dizi paniku, tjeraj narod na neefikasnu vakcinu koja nije za ovaj soj....bitno je odrzati bitnost farmacije i misljenje korumpiranih doktora...doslo je njihovih 5min slave, a ne daju da prodje tih 5min, a prolazi vec i proslo je....al na silu ne odustaju. Ovo treba s noge na nogu sada.

lenovo

Ma vazno je da je to rekao zamjenik direktora, taman posla da slusamo strucnjake virusologe. Mozda je ovaj Dr. ginekolog,..pedijatar,..

/ Najnovije