Oglasio se Vučić o nestalom mladiću iz Splita: Ima detalja...

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Medi

U Splitu ti samo išaraju auto, a u Beogradu nestaneš bez traga? Kako da imaš turiste kad ti državom vladaju SPC i četnici i mafija, koja od ljudi radi faširano meso, a drugi nestaju bez traga, a policija nesposobna da išta reši....? Zašto baš NITI JEDAN srpski portal ne piše o tome, kako Vučić opet nije stigao hrvatski bedepe (Veći je skoro 7 milijarde evra, iako je to duplo manja država), a već 2g laže Srpski narod da ga stigo jer mu Korona izvukla komplekse i nadu da će im propasti turizam?

Nova

Minimalna plata u RH 500 evra, u CG 450 evra, a kolika je u Srbiji ne sme napisati niti jedan srpski portal. Javni dug Hrvatske pao za čak 5% jer je sezona bila svetsko čudo, a BDP je veći od srpskog za čak 6,3 mlrd. E! RH će davati 20.000 E. iseljenicima koji se vrate i otvore firmu u RH! Uskoro će preko 220.000 hrv. penzionera imati 50% veće penzije, jer se menja Zakon da naslede polovicu penzije od preminulog bračnog druga!

M;ujo

GOLFDVICA

Buba

Zalosno, mladost je to. Da su dosli u Sarajevo, to im se ne bi desilo, sasvim sigurno.

@Buba

>>Zalosno, mladost je to. Da su dosli u Sarajevo, to im se ne bi desilo, sasvim sigurno. ka Buba<< Da da je došao u Sarajevo to se nebi desilo našli bi ga odmah doduše bez glave al bi ga našli

/ Najnovije