Oglasio se Vučić o nestalom mladiću iz Splita: Ima detalja...

5
Radiosarajevo.ba
Oglasio se Vučić o nestalom mladiću iz Splita: Ima detalja...
FOTO: Arhiv / Vučić/ Nestali mladić Periš

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio ja da još nema rješenja u slučaju mladića iz Splita, koji je u novogodišnjoj noći nestao u Beogradu.

"Jutros sam dobio informacije o momku iz Splita i čekam nove. Ima detalja, ali bez veze je da ih ja govorim, to će policija da saopšti", rekao je Vučić na pitanje da li srbijanska policija ima nove informacije o tom slučaju.

"Nadam se da će naši nadležni organi uspjeti da pronađu nestalog Splićanina, čini mi se da se zove Mateja. Želim to i zbog njega i njegove porodice i jedino što mogu da kažem je da naša policija i naši nadležni organi zaista rade sve. Već oni imaju skicu onoga što je moglo da se dogodi. Neophodno je još mnogo napora i truda da damo sve od sebe i da pokušamo da tog mladića pronađemo", istakao je Vučić.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Podsjećamo, Mladić iz Splita, Matej Periš (27), nestao je u Beogradu, gdje mu se, nakon što je izašao iz kluba "Gotik", 31. decembra poslije ponoći, gubi se svaki trag.

U potragu su uključeni policijski službenici iz više organizacionih jedinica MUP-a Srbije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije