Oglasio se ruski ambasador u Srbiji nakon glasanja u UN-u, poslao poruku Vučiću

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina je nešto drugo

Nema Vučić nikakv pritisak, nego više voli vrapca u ruci nego goluba na grani - koju mu Rusija obećava. Vučić je lucidan, ali nije potpuno lud i svakao... gleda svoje interese. Je*em ti toliku Rusiju kad je spala da joj mala Srbija pomaže, kao vas nije sramota. I na kraju Srbi pripadaju Balkanu, vole Tursku, vole Bosance, vole turbo-folk, nikako se ne bi uklopili sa ladnim Rusima. To je samo šuplja. i naravno boji se Vučić protesta u Srbiji, jer Srbi nisu loši ljudi, naprotiv, samo imalu loše vođe.

nasvasta

Sad će četnici padati u trans.

OsEtiće dubinu ruske duše.........

Nema Vučić nikakv pritisak, nego više voli vrapca u ruci nego goluba na grani - koju mu Rusija obećava. Vučić je lucidan, ali nije potpuno lud i svakao... gleda svoje interese. Je*em ti toliku Rusiju kad je spala da joj mala Srbija pomaže, kao vas nije sramota. I na kraju Srbi pripadaju Balkanu, vole Tursku, vole Bosance, vole turbo-folk, nikako se ne bi uklopili sa ladnim Rusima. To je samo šuplja. i naravno boji se Vučić protesta u Srbiji, jer Srbi nisu loši ljudi, naprotiv, samo imalu loše vođe. ka Istina je nešto drugo

Ljiljan

Ista ste vi govna ,čak iste I boje!

Srba

Ista ste vi govna ,čak iste I boje! ka Ljiljan ..stalno ti je govno u ustima amin

/ Najnovije