Odluka REM-a: Muharem Bazdulj izabran u Upravni odbor RTS-a

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

He, he, he... sad će ko Kusturica čitav život da se dokazuje da je veći srbin od srbina... prvo ide nekupanje, pa negiranje genocida, pa priča da su se srbi samo branili, da je Bosna ionako srpska i šlag na kraju... da smo svi nastali od srba i da se on vraća "pravoj veri"... sretno ti pljuvanje po sopstvenom narodu i familiji!

Krle

Blago vama sa Muharemom...

Dudek Krivousti Njofra

Sve sto nevalja izvozite iz Bosne u Srbiju i hrvatsku...sve što mrzi Bosnjake i Bosnu....ajmo malo brže

Sta

Ne vidim sta je sporno, pa musliman u rts-u, brate fino kao Komsic hrvat kod nas, ili Dunovic srbin. Sve taman.

moke

E moj Muhareme, samo je dedo Alija mogo da se sastaje sa velikosrbima poput dobrog mu jarana Dobrice Cosica. Samo su mladomuslimani poput hadzije i mlinara Cengica mogli ici i sastajati se sa akademicima SANU. Samo SDA smije sa cetnicima i ustasama u koaliciju. Ko nepostuje te ustaljene principe je automatski novi Kusturica i izdajnik na 24%.

Sunce

Iliti: " od bosanca se covjek svemu moze nadati- sto godina zivi k'o pametan covjek, a onda sve ucini da ispadne budala!" Svasta, bas...

Iz arhive

Nema dobrih i loshih naroda. Kad su u pitanju minimumi zajednichkih interesa, postoje dobri i loshi iskljuchivo u smislu drzhava i po tom pitanju situacija funkcionira upravo ovako: sve zemlje su dobre osim remetilachkog faktora tariguzije (tzv.srbije). Jedno su informacije koje se plasiraju iz javnih i polu javnih izvora i koje opisuju sliku tenzija iz razloga o kojima namijerno u ovom trenutku nechemo govoriti. Ali u tihim privatnim razgovorima među pripadnicima obavjeshtajnih sluzbi kruze priche o tome da tariguzisti (drzavljani takozvane srbije) jednostavno kazano stvaraju previshe mnogo problema po cijelom svijetu. To je jasno potvrdio i preduhitreni pokushaj pomenutih ekstremista da tokom međunarodne sportske olimpijade mladih EYOF 2019-e u Sarajevu, plavnim valom rijeke Miljacke potope Sarajevo (zajedno sa naseljima Lukavica, Vojkovichi i cijela Dobrinja) i tako pobiju grad zajedno sa mladim sportistima i navijachima iz cijelog svijeta.

Из архиве

Нема добрих и лосхих народа. Кад су у питању минимуми заједницхких интереса, постоје добри и лосхи искљуцхиво у смислу дрзхава и по том питању ситуација функционира управо овако: све земље су добре осим реметилацхког фактора таригузије (тзв.србије). Једно су информације које се пласирају из јавних и полу јавних извора и које описују слику тензија из разлога о којима намијерно у овом тренутку нецхемо говорити. Али у тихим приватним разговорима међу припадницима обавјесхтајних слузби крузе прицхе о томе да таригузисти (дрзављани такозване србије) једноставно казано стварају превисхе много проблема по цијелом свијету. То је јасно потврдио и предухитрени покусхај поменутих екстремиста да током међународне спортске олимпијаде младих ЕYОФ 2019-е у Сарајеву, плавним валом ријеке Миљацке потопе Сарајево (заједно са насељима Лукавица, Војковицхи и цијела Добриња) и тако побију град заједно са младим спортистима и навијацхима из цијелог свијета.

Mujo bogumil

A mogao je Muharem fino da za 20 maraka piše kolumne u SDA biltenu Oslobodjenje, zajedno s Avdom Avdićem

Baton

Pa sta ocekovati od bazdulja…cistokrvni potomak svojih predaka…na engleskom bi se prezivao: smrdo…pljuc…

RESIDENTEVIL

Sta kaze njegova mati Mira Bazdur Hubijar

JC

E " blago majci koja ga rodi, imala se rašta i rodit"...posr'o se i u njen a i u svoj život! Bolje joj je da se više ne javlja nigdje i nikad, đaba joj sve ovo do sad...

Hehe

E sad je najeb... Kad ga dijaspora patriote, i talibani iz federalnog dijela BiH popljuju na plaćenićkim SDA portalima. A, siroti, većina, ni sva slova još ne znaju napisati!

Hugo

Nema dobrih i loshih naroda. Kad su u pitanju minimumi zajednichkih interesa, postoje dobri i loshi iskljuchivo u smislu drzhava i po tom pitanju situacija funkcionira upravo ovako: sve zemlje su dobre osim remetilachkog faktora tariguzije (tzv.srbije). Jedno su informacije koje se plasiraju iz javnih i polu javnih izvora i koje opisuju sliku tenzija iz razloga o kojima namijerno u ovom trenutku nechemo govoriti. Ali u tihim privatnim razgovorima među pripadnicima obavjeshtajnih sluzbi kruze priche o tome da tariguzisti (drzavljani takozvane srbije) jednostavno kazano stvaraju previshe mnogo problema po cijelom svijetu. To je jasno potvrdio i preduhitreni pokushaj pomenutih ekstremista da tokom međunarodne sportske olimpijade mladih EYOF 2019-e u Sarajevu, plavnim valom rijeke Miljacke potope Sarajevo (zajedno sa naseljima Lukavica, Vojkovichi i cijela Dobrinja) i tako pobiju grad zajedno sa mladim sportistima i navijachima iz cijelog svijeta. ka Iz arhive Svi ovi koji baljezgaju, su budale kao i ti. A ti vidim ni terapiju nisi uzeo. Kako vam ne dojadi lajati i prostaciti. Hajde napisite nesto lijepo da vidimo.

@Hugo

Vaš prljavi veš (vas tariguzista) toliko zaudara, čak neuporedivo dalje od evidencija arhiva iz američke CIA i Ruskog FSB.

Baš tako

E sad je najeb... Kad ga dijaspora patriote, i talibani iz federalnog dijela BiH popljuju na plaćenićkim SDA portalima. A, siroti, većina, ni sva slova još ne znaju napisati! ka Hehe

/ Najnovije