Od 1. jula novi uslovi ulaska u Hrvatsku: Nema nekontrolisanog prelaska granice

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Opp

Vakcinisani iako mozda bolesni prelaze, a zdravi moraju dokazati da su zdravi. Ovo nema veze s mozgom, ljudi progledajte, ukidaju ljudska prava. Zasto bi vakcinisani mogao preci, ima milion slucajeva da su vakcinisani opet zarazeni, a zdrave ljude koji nisu vakcinisani se diskriminise, ovo je veci fasizam od hitlerovog.

dzaba im

ja vise necu u Hrvatsku, sve i da oni meni plate.. ovakav fasizam i diskriminaciju koji RH ispoljava prema gradjanima BiH koji nemaju RH putovnicu je jasan pokazatelj da nas ne zele.. ali ima ko voli bosanske turiste, pa idemo tamo gdje cijene nas i nas novac..

Yxy

KOMSIJE, PRIJATELJI, JARANI, ZAOBILAZIMO HRVATSKU JER NAS UCJENJUJU NA RAZNE NACINE.

Gost urednik

Ne radi se o patriotizmu, nego o zdravoj pameti koja ne treba da podržava diskriminaciju. Planine, rijeke, jezera..... Bosna ponosna je prelijepa.

gost urednik

Diskriminacija od strane jazavaca koji vode Hrvatsku državu. Kad su bili izbori, suspendovali su mjere, osigurali autobuse i sve sa CRO šarom su iz BiH vodili k'o goveda da glasaju za HDZ.

Amelingho

Ponašaju se kao da nam džaba daju aranžmane.

IDIOTI

Najbolje je da vi nama skroz zabranite ulazak u Hrvatsku..

jadno

ja vise necu u Hrvatsku, sve i da oni meni plate.. ovakav fasizam i diskriminaciju koji RH ispoljava prema gradjanima BiH koji nemaju RH putovnicu je jasan pokazatelj da nas ne zele.. ali ima ko voli bosanske turiste, pa idemo tamo gdje cijene nas i nas novac.. ka dzaba im Jao više jeste zapeli za HR. Dakle koncept EU i ostalih zemalja još nis(te)i shvatio. Nema veze HR ili SLO ili NJEM granica bitno je da se pripremiš sa dokumentima koje se u datom trenutku traže. Ali mržnja prema RH je za anala. Nije ni čudo što ste postali najgora nacija na Balkanu. Kriminalni Srbi vas pobili ko mačiće ali CECA drma, idete u svoje zavičaje u Srbiji i C. Gori. I naravno ne mrzite tu stranu, ali RH da možete spalili bi ko ISIL što je tamo palio godinama. Uglavnom serete!

Bosanac

Ovo je komentar za jadno-g.Ko nam je zabio nož u leđa,bosanski hrvati,ko nam je pljačkao humanitarnu i vojnu opremu,hrvati od Splita do BiH bosanski hrvati,ko je odavao četnicima deblokadu Sarajeva,bosanski hrvati(Kiseljak).Jado jadni nečes ti ispaštat nego opet pošteni domaćin recimo iz Makarske,i ostalih mjesta gdje su Bosanci trošili svoje pare kod vas.Nije ništa slučajno,neće vam proč legitimno predstavljanje u BiH,BiH će bit građanska država na čelu sa gospodinom kojeg vi iz duše mrzite,a vas je,katolik,Željko Komšić,

/ Najnovije