Objavljena fotografija oca ubijene Vanje (14): Zbog novca otmičarima predao svoje dijete

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

ovo više nije normalno..onda nije ni čudo što ljudi naprave gencodi i pobiju cijele narode ili što u Palestini ubijaju djecu najsofisticiranijim bombama i raketa. Ovo treba resetovat sve...

Tuner

Ja bih ga komadao kljestima

***

***

Realno

Da Bog da da se raspada umiruci.

Role

Lijepe riječi su ukras!

hbjkjkokploplop

Kako je rekao Spasovski, Đorčevska je kidnapovana da bi iznudila novac od svoje majke, a ubrzo potom i ubijena pištoljem. Jesu ovo novinari primljeni na onom konkursu de se traži "dobra pismenost" :))))

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

333

@Adi Ti si onako vec svojom pojavom i mislima zlocin protiv covjeka.

Dea

***

Ffhbvfg

Za ovog “tatu” metak je iz raja izasao. Nije on za metka, stolice na struju, injekcije, nema te patnje koja je dovoljna za ovo sto je uradio.

Loko

***

S1isa

***

Gost

MONSTRUM, kakav otac!! Ne zasluzuje da se nazove ocem... Umjesto da pogine za svoje dijete, on to isto salje direktno u smrt!! Spaliti ga na lomaci, a i njegove saučesnike.. Neka svijet konacno vidi sta je pravda, a ne da se povlače po sudovima i zatvorima, blaga je to kazna za ovakav gnusan cin.. Da Bog sačuva, pa gdje ide ovaj svijet?!

Nen

Sve je sumnjivo.Tog oca su osudili prije nego je osuđen.Poput suđenja na Divljem zapadu,odmah na vješanje jer rulja voli gledati javno izvršavanje ubistva ubice.I pitam se da li smo odmakli od tada,od linčovanja I tko je bogata majka?Ako je bila bogata platila bi zaštitara kako bi čuvao,potajno,dijete.Ništa se ne podudara,hrpa laži.Ostaje samo upozorenje roditeljima koji vole svoju djecu-Čuvajte ih jer nikada ne znaš gdje su predatori.Čudno da još nitko nije oteo dijete javnih osoba.Došla su vremena gdje ne možeš vjerovati ljudskom biću....

Nisu krivi americki filmovi nikako

Ovo je inace tipicna prica nekog istocnjackog filma, a ne americkog koje svakodnevno gledamo. Cisto da se zna odakle dolaze ove humane ideje.

/ Najnovije