Objavljen uznemirujući snimak: Kontrolorka u tramvaju ošamarila učenika, prijeti joj otkaz

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ivan

Siguran sam da je bilo bez razloga. Pouka roditeljima, ako sami ne disciplinujete svoju djecu to će raditi drugi.

Šamarko

Ima veoma bezobrazne djece naročito ovakvih pubertetlija koji traže da ih neko izbatinja . Ko zna sta je ženi prije ovog uradio i rekao. Ovo je samo mala vaspitna.

To mu

je naplata karte i bezobrazluka.

Sta reci

Cemu odma hajka na ovu zenu. Za prtpostaviti je da je ovaj balavac provocirao dok mu je rekla da je kreten. Onda je poceo snimati sto je zenu isprovociralo pa mu odvalila zausku. Nevaspitano deriste.

/ Najnovije