Novi slovenski ambasador zapalio mreže: I Dodiku je bilo neugodno

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pravda

Jao gulašu face hahahaha, hem mu neugodno zbog ove dvorske lude hem mu zastava BIH iza ledja. Hahahhaha

nekoizpublike

Covjek mu dosao pokazati tko je pravi klovn

Goldy

Dodik je parazit i embicil. Ko njega vise stuje i zasta.

Gledaj face u bosanskog srbina! Kreten!

.

Boom

Da ipak je samo normalni i uredu ako se Bosanac obuče u tradicinalnu odeću. Samo je čovjek htjeo da pokaže svoje i da razbije napetost. Meni je zanimljivi

reality tv

hljeba i igara, *ebali lud zbunjene...

Obraz

Glupe bošnje imaju obraza nekoga ismijavati! Oni, koje predstavljaju, ona debela Bisera hurma,ratni zločinac i glupi kriminalac Šefik Džaferović, prevarant, i lažni Hrvat, koji je na prevaru podmenut, pandura Komšić... I...mogli bi još i nedogled nabrajati!

Ja

Odmah sam zamislila Dodika da šajkačom i opancima... Mada je on on složio "facu", zapravo je ovaj gospodin svojom predstavom poručio da je nacija bitna, što je u skladu sa Dodikovim kursom. Smiješni su i jedan i drugi!

Mirza Tvica

Neka vidi Dodik kako je ljudima kad su s njim u društvu

Dnevni red

Jes se Dodo sje...bo

Miki

Sta ce slovenija kome pomoci, kad je zadnja rupa u evropi pola evrope nezna ni gde se nalazi evropa je samo prica za malu decu i oni ne veruju. Nazalost evropa je pukla odavno, pricam tako posto zivim 40godina u evropskoj uniji. Naravno ceci i postujem slovenski narod. Pozdrav.

/ Najnovije