Novi incident s trajektom na Jadranu: Rampa pala u more, putnici bili prestravljeni

0
Radiosarajevo.ba
Novi incident s trajektom na Jadranu: Rampa pala u more, putnici bili prestravljeni
Foto: Morski.hr / Rampa pala s trajekta

Novi kvar na Jadrolinijinom trajektu. Ovaj put, dogodilo se to na trajektu Mljet koji je plovio iz Splita za Supetar.

Čitatelji portala Morski.hr poslali su fotografije pada rampe koji se dogodio u trenutku kad je trajekt pokušavao uploviti u supetarsku luku.

"Sve se dogodilo koji minut prije 22.00 sata. S rive smo čuli kako je nešto tresnulo i vidili ga blizu obale kako pluta sa spuštenom rampom", kazala je čitateljica. "Bilo nas je strah, jer kako je pala rampa, tako smo vidjeli i da more ulazi unutra. Nije nam bilo svejedno", dodao je drugi čitatelj.

Iznenada preminuo mladi doktor Alen Dervišević

Iznenada preminuo mladi doktor Alen Dervišević

Iz Jadrolinije su potvrdili da niko nije ozlijeđen tokom incidenta.

"Radi tehničkog problema s rampom, brod Mljet je u luci Supetar iskrcao sva vozila i putnike preko druge rampe te nitko nije ozljeđen. U toku je otklanjanje tehničkog problema. Liniju preuzima trajekt Hrvat", kazali su iz hrvatskog nacionalnog brodara.

Trajekt Mljet je izgrađen 2014. godine u Uljaniku u Puli. Jedan je od četiri blizanca građena za Jadroliniju uz trajekte Kornati, Brač i Krk. Može primiti 616 putnika i 145 osobnih vozila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije