Novi detalji slučaja trudnice Mirele kojoj doktori ne dozvoljavaju abortus

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Ovo je jeb... skakljiva tema. Tko moze zahtijevati od lijecnika da ubije dijete ako on to ne zeli i majcin zivot nije ugrozen? Uf, ne bi bio ni u cijoj ulozi. Neka majci Bog da snage da iznese kriz koji ju je zapao

Gggg

Ko ovoj *** napravi dijete gori je od nje

Razuman pristup strucnih osoba bez novinarskih natpisa,treba spasiti zivot majke

Novinari forsiraju svoju teoriju a kad bi trudnica umrla pri abortusu onda bi lincovali doktore. Treba zabraniti mijesanje novinara u profesiju doktora.

Bina

Bit će onako kako dragi Bog odredi, niko nije začet u matrnicama majčinim da nije njegovom voljom, on svima određuje sudbinu . Strpljenja i sabura draga , tesko iskušenje prolaziš ali rodi to djete kada dođe za to vrijeme pa sta dragi Bog odredi tako će i biti. Pre 30 god.sam prosle takvo iskušenje,beba je umrla na porodu. Posle sam rodila djevojčicu sada odrastlu djevojku. Mlada si ne gubi nadu u bolje sutra i bez novinara i puno komentara ,tvoj život ,tvoja odluka. Možda na kraju ipak bude sve u redu i kako treba .

/ Najnovije