Novi detalji incidenta: Dečko glumice Marije Karan bio pod dejstvom alkohola?

1
Radiosarajevo.ba
Novi detalji incidenta: Dečko glumice Marije Karan bio pod dejstvom alkohola?
Instagram / Marija Karan

Kako Novosti saznaju, u trenutku incidenta, glumica Marija Karan je bila trezna, ali je u krvi njenog partnera Vladana Balabana izmereno 1.15 promila alkohola.

Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je naložilo policiji da dostavi detaljan izveštaj o ovom incidentu, nakon čega će tužilaštvo proceniti da li u radnjama ima elemenata krivičnog dela ili prekršaja.

Provjere će se obaviti i preko Centra za socijalni rad, a pribavit će se i izveštaji o zadobijenim povredama, video-zapisi i sve ostalo što je neophodno radi donošenja odluke.

Saznajemo: Bruno Akrapović uskoro bivši na Grbavici

Saznajemo: Bruno Akrapović uskoro bivši na Grbavici

Podsjetimo, stanare Francuske ulice u centru Beograda jučer jutros je u 4.05 sati probudila žučna svađa i obračun. Policiju je pozvao komšija i prijavio da se u Francuskoj ulici kod broja 29 na ulici nalazi džip iz kog jedna žena zapomaže.

Čim je došla, policija je na ulici zatekla Porsche caen u kom se na mjestu vozača nalazila glumica Marija Karan, a na mjestu suvozača njen dečko Vladan Balaban.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije