Ko je dečko glumice Marije Karan zbog kojeg je završila u Urgentnom centru

20
Radiosarajevo.ba
Ko je dečko glumice Marije Karan zbog kojeg je završila u Urgentnom centru
Instagram / Marija Karan

Glumica Marija Karan, koja se jutros žestoko sukobila s dečkom Vladanom Balabanom nakon čega je prevezena u Urgentni centar, započela je vezu s njim u julu ove godine.

Nakon što se u aprilu razvela od filmskog producenta Joela Lubina, Marija Karan nije gubila vrijeme i pronašla je novu ljubav, koja je očigledno pogrešna.

Kada je dobila poziv da zaigra u seriji „Dinastija“ ona se iz Los Angelesa vratila u Beograd, nakon čega je započela ljubavnu vezu s Balabanom, piše Nova.rs

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Nakon višemjesečnog preispitivanja glumica je otvorila srce za novu ljubav, a poznati srbijanski biznismen uspio je da je osvoji.

On je IT stručnjak i godinama usko sarađuje s Fakultetom tehničkih nauka u Novom Sadu.

U slobodno vrijeme bavi se sportom, a član je Upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije. Pored toga zanima ga i umjetnost, što je Mariju posebno privuklo kod njega.

Balaban ima jedan brak iza sebe i djecu.

Kada su objelodanili vezu, zajedno su odlazili na putovanja i jedno drugo predstavili porodici i prijateljima.

Podsjetimo, stanare Francuske ulice u centru Beograda jutros je u 4.05 sati probudila žučna svađa i obračun. Policiju je pozvao komšija i prijavio da se u Francuskoj ulici kod broja 29 na ulici nalazi džip iz kog jedna žena zapomaže.

Čim je došla, policija je na ulici zatekla Porsche caen u kom se na mjestu vozača nalazila glumica Marija Karan, a na mjestu suvozača njen dečko Vladan Balaban.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (20)

/ Povezano

/ Najnovije