Nova prevara na Balkanu: "Ti si neka ženska, imam ti ja ženu"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Krvači su najnakaradniji narod koji je otpao iz bivše smrdoslavije

halo!

Nesto tu ne stima: netko zove sa jednog broja a kod nazvanog se prikazuje drugi broj!? Da ipak nije do operatera?

halo!

Nesto tu ne stima: netko zove sa jednog broja a kod nazvanog se prikazuje drugi broj!? Da ipak nije do operatera?

Bože narode

Niste valjda toliko glupi da zovete propuštene pozive nepoznatog broja .Ja to odmah blokiran niti pokušavam da zovem jer kad počnete oni vas zadržavaju na liniji i pljačkaju.Imadoh čak pozive iz Rumunje Austrije Gane Indije.Brih se može provjeriti dali je neka mafija il neki važan poziv.U stvari neka zove ponovo.U tome i jest fora .Da trebam ja recimo da pozovemo taj broj da bi prevara uspjela zato oni i zvrcnu jednom i spuste čekaju da se prevari neko i pozove ih .

@ljiljan

Obicni si debil, tesko da ima narod gori onom gdje ti otac i majka pripadaju, s obzirom da su tebe odgojili dovoljno si se pokazao

/ Najnovije