Nova predsjednica Slovenije komentirala situaciju u BiH: Hrvatska je tamo previše involvirana

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

***

071

da ti stane ****** jedan "dober rvaški"... a to ti ko nešto "bitna", ahahahahahahaha... pitaš se i zarezuju te HRVATI ko brkatu babu pred javnim wc-om. ka draga ZLOvenka, lijepo si zinula ma tebi entiteta nema pa kako god smrdo

071

Sve je to jedan jedini kretenčić . Svaki od ovih fašističkih komentara je njegov. Svaki. To je nekakav jadovan u nekoj podstanarskoj sobici u pri****ini koji svoje slobodno vrijeme koristi samo za ovo, jer je on ustvari samo ovo. Beznačajno slovo na još beznačajnijim komentarima. Ni brige, ni škole, ni ljudskosti ni pameti. Ovo mu je život. Ja sam ovdje samo da bi njemu kenjo po glavi kad imam vremena, nizbočega drugog. Na RadioSa se potpisuje sa Gh, Panzer, Ivan, Adi i još metar ovih guest nickova. Jadnik i krezavi klošar koji bi da svoj retardirani mozak poistovjeti sa svakom ko ovo čita. Fašizam nije mrtav, ali je u svim sistemima na kraju izgubio, pa će i taj bijednik završiti kao i njegovi Hitlerovski preci.

Ljiljan

***

Tikve

Kratko i jasno , pogodak u sridu ! Osoba sa znanjem i sirokim pogledom, zna sta je problem na Balkanu, nacionalizam zatucanih krda. Uticaj Austrougarske vladavine je imao pozitivnu refleksiju na kulturu i razvoj Slovenije, a to se ne moze reci i za Rvatsku. Rvati se kocopere kao kokoske . Zna se da kokos cesto ostane bez paperja. Pokondirene tikve umislile su da su nesto i neko.

***

***

Ona je bitna tu negdje kao lanjski snijeg.

Predsjednica drzave koja je pokusala varat u arbitrazi oko Piranskog. Nuff said... Mene bi bilo stid bit predsjednikom takve tvorevine.

Gh

Nova predsjednica Slovenije komentirala situaciju u BiH: Hrvatska je tamo previše involvirana Ma nemoj, da necete mozda vi janezi da ih zamjenite? Oni tamo cuvaju svoj narod da ga bosnje ne svedu na nivo nacionalne manjine, a koji je vas interes, ako nije iskljucivo da prodajete svoje proizvode nama, jer svabama ne mozete? Vi ionako niste yugu osjecali svojom i uvijek ste gledali da iz nje odete i pridruzite se svabama. Zelja vam se ostvarila, sad uzivajte sa svabama u hitlerovoj ideji zvanoj eu. Ali izgleda da svabe ne zele vas, oh that is so sweet. Sad ga jodlajte sulcu.

@071

***

Za 071

Ti si fasista, kao sto su ti se i babo, dedo, daidza i amidza borili u *****ama, domobranima i ss handzar diviziji. U partizanima vas je bilo svega 2%, zato zacepi, vazda ste vjerno sluzili svakom okupatoru, od turskog od kojeg ste nastali, preko austrijskog, *****kog i nacistickog i sada rezima amidze bajdena. Ali opet ce vas srbi poklopiti na kraju balade, kako to uvijek biva kroz istoriju, koju jos uvijek niste naucili.

/ Najnovije