Njemački mediji o cijenama u Hrvatskoj: "Ne mogu ni sladoled priuštiti, neću više ljetovati tamo"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Maldivi

Za 10 dana mora u Hrvatskoj, sa nosanjem stvari od nekog futavog apartmana do plaze i nazad, mozes ljetovati gdje pozelis na svijetu u all inclusive aranzmanu kao gospodin.

I pad je let

Nije poenta u cijenama vec u kvalieti odnosno nekvaliteti usluga koji se nudi. Po pitanju ponude hrane odnosno kvalitetu kuhinje i ponude, Hrvatska je jos u pelenama za razliku od Francuske, Italije, Spanije , Portugala, Turske, Grcke. Ko visoko leti ,nisko pada!

Cuuuj? Njemacki mediji intervjuirali

Hasa s mjesalice?

Aj ne lupetaj?

Nije poenta u cijenama vec u kvalieti odnosno nekvaliteti usluga koji se nudi. Po pitanju ponude hrane odnosno kvalitetu kuhinje i ponude, Hrvatska je jos u pelenama za razliku od Francuske, Italije, Spanije , Portugala, Turske, Grcke. Ko visoko leti ,nisko pada! ka I pad je let ...................... Tebi francuska kuhinja nesto?? Ma bjezi. 66 tanjircina od po kvadrata sa po 66 necega od 2cm² u sredini, na tri travke, pateticno servirano uz prenemaganje konobara. Naravno, za zapocet, mozes ljigave, sirove ostrige... Kuhinja je MADJARSKA kuhinja. Dobrog gulasa, paprikasa, sarme, sve ukusno da prste odgrizes, a preko porcije mozes pojest samo ako si Gargantua glavom i bradom. Drugo. Nase more je cistije od svih tih sto si ti naveo, a posebice cistije od azurne obale i ES.

Toliko neistina napisano

Ima li kraja blaćenu iz BiH.

Adi

***

Pero

Za 10 dana mora u Hrvatskoj, sa nosanjem stvari od nekog futavog apartmana do plaze i nazad, mozes ljetovati gdje pozelis na svijetu u all inclusive aranzmanu kao gospodin. ka Maldivi

Pero

Pa Hrvatskoj sigurno nece nedostajat gosti koji cjeli odmor zderu pastetu i paradajz i kradu papuce i peskire po plazi.

Rty

Crna Gora zakon!

/ Najnovije