Nikolaidis predviđa: Ako bi došlo do problema u Crnoj Gori, zapucalo bi se i u Bosni

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Ma zapuco ga ti svojoj materi u sve otvore!!!!

Aida Bukva

Milovo govno.

Bosanac

Gdje su **** tu nema mira daj vise i taj rat da ih potamanimo vazda ***

Posranac iz Luxemburga

Gdje su *** tu nema mira daj vise i taj rat da ih potamanimo vazda srbi *** ka Bosanac poceo je ramazan, dodji popu Šimi hitno!!!

Porzka iz Bjelopavlića

smradu

Aida

Bukva,Vucic licno.Svaka mu cast.

Republika BiH

His od Bosne vise!!! Koljite se tamo izmedju sebe stoko

Ma ko da puca i ratuje

Nepoznajes dobro stanje u drzavi,ovdje moze doci do rata između naroda na jednoj strani i lopova politicara i njihovih famelija na drugoj strani.nikakav drugi rat nije moguc.

Sve

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije