Nijemac ogorčen cijenama u Hrvatskoj: Supruga, 2 djece i ja platili smo ručak 180 KM

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dobrinjaxxx

Ma morate Hrvatima napuniti dzepove za cijelu godinu... Uvijek su bilo bezobrazno skupi..a sada je malo reci da su bezobrazni..

PANZER

Birtno je popljuvat po Hrvatskoj,imaš meni sa cjenovnikom što si naručivao da jedeš ako ti je skupo.Ti bošva pravac ibica ako ti Hrv. ne valja,

Mostar

U HR, su cijene (u odlicnim destinacijama) cca 50% vece nego u Mostaru...tako da ne znam sto jd ovaj htio reci pogotovo jer je iz Njemacke.

Da bude placao u KM...

.

Habuhabuhabu

Nisu problem cijene, već nepostojeća usluga i ljubaznost.

Db

ISTA META,ISTO ODSTOJANJE-A NIJE NI POČELO.PA KAKO VAM NE DOSADI??ČITAJ BRATE CJENOVNIK.ILI BAŠ MORAŠ BITI GLUP!!!

Boo

Dragi Nijemci. Živim u Berlinu i ja sam sa suprugom i dvoje djece 90 €, platio ručak u restoranu i već nekoliko mjeseci si i ne mogu priuštiti taj luksuz. Jer plaćam stan 1000€, Ponašate se kao da nigdje nije ništa i nikome poskupilo osim vama. Ove godine moja obitelj ne ide na more jer jedva poplaćamo namete koje imamo u Njemačkoj. A vi dragi moji imate dosta jezera pa izvolite.. Pitate li Bosance da li je njima skupio, od čega plaćaju toliku cijenu goriva, koliko je sve poskupilo u Hrvatskoj, Licemjerne to ne interesirao.

Hercegovac u Bosni

Eto kod nas je jeftino sve.Pa imaš cjenovnik ,znao si šta naručujes, ćemu ljutnja?I čemu ovoliki broj članaka o cijenama u Hrvatskoj??? Odlazak na more je luksuz,znaci ne mora se.Nek dižu cijene koliko hoće.

Name

Birtno je popljuvat po Hrvatskoj,imaš meni sa cjenovnikom što si naručivao da jedeš ako ti je skupo.Ti bošva pravac ibica ako ti Hrv. ne valja, ka PANZER Za Albaniju ce on prije.

Opa

Eee jesu ga opleli. Ali evo jučer sam u Biberonu u Splitu nakon shopinga u Dechatlonu maznuo jumbo pizzu sa ženom za 85 kn. Nije skupa kad vidim koliko košta obična pizza u Barhani, Picolo Mondu i sličnim top pizzerijama u Sarajevu.

/ Najnovije