Nenad Periš: Postoji mogućnost da je Matej odvezen automobilom...

0
Radiosarajevo.ba
Nenad Periš: Postoji mogućnost da je Matej odvezen automobilom...
FOTO: Screenshot / Nenad Periš

Matej Periš (27) nestao je prije 28 dana u Beogradu. Potraga za mladićem i dalje traje, a policija je juče objavila snimak na kom se vidi kako pretražuje Veliko ratno ostrvo nadomak srbijanske prijestolnice.

Čim je dobio informaciju da mu je sin nestao, u Beograd je došao Matejev otac Nenad Periš. On je svakog dana na vezi sa policijom, koja ga obavještava o svim informacijama dok koje su došli tokom istrage.

Želim da budem ovdje dok ne nađemo Mateja! Kod sebe imam njegove stvari koje mogu pomoći psima u policijskoj potrazi i sarađujem sa srbijanskim policijskim vlastima, kako bi što prije riješili ovaj košmar", kaže Nenad Periš za Slobodnu Dalmaciju.

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

"U utorak je policija ponovo, sa psima, pretraživala Ratno ostrvo. Na tom ostrvu ima desetak izletničkih kuća, a veličine je oko 1500 puta 1500 metara. Ništa mi još nisu javili, ali da su Mateja pronašli, zasigurno bi mi odmah dojavili", kaže Nenad Periš.

On je komentarisao i prostor ispred restorana "Savanova", gdje se Mateju gubi trag.

"Taj prostor ispred restorana može se napustiti neopaženo, upravo zbog toga jer ne snimaju kamere. Tamo postoji i veliki parking pa nije isključena mogućnost da je taj prostor Matej napustio i u nekom automobilu. Policija vrlo profesionalno i odgovorno obavlja svoj posao, ljudi istražuju u "hiljadu smjerova", a uz to im pomaže i policija Hrvatske. Ništa ne prepuštaju slučaju, rade dan-noć i stalno pronalaze nove smjerove istrage", govori Periš.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije