... / MUP Srbije objavio nove podatke u potrazi za Matejem

26. 01. 2022. u 17:10:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Mladi Splićanin Matej Periš nestao je u Beogradu uoči dočeka Nove godine. Policija je rekonstruirala njegovo kretanje nakon što je izašao iz kluba Gotik. Nakon silaska u Savu gubi mu se svaki trag. I dalje ga traže.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivnu potragu za hrvatskim državljaninom Matejem Perišem čiji je nestanak prijavljen 31. decembra.

Pripadnici više ispostava i uprava su u zadnjih 48 sati obavili veliku terensku potragu Velikog ratnog otoka u Beogradu paralelno s hotelom "Jugoslavija" do "Galijske bare".

Srpska policija maksimalno je angažirana, poduzima sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti i ne odustaje od potrage za Matejem Perišem, kažu.

U potragu su, uz pripadnike Policijske uprave za grad Beograd, uključeni pripadnici Žandarmerije, kao i policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac, a preko Interpola obaviještene su i policije zemalja u okruženju.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (2)