Napušta Bosnu i Hercegovinu: Johann Sattler novi ambasador EU u Crnoj Gori

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nikšić

Neka sad malo planinari na Durmitoru.

Gulliverus

Crnogorci ne dozvolite da vam dođe ovaj mutikaša, to je korumpirano zlo, preko vaše kože i leđa ovom liku je samo važan C.V. tj njegova smutljava karijera, lažov, prevarant.

E ŠTETA!

Ma ja. Ovde se n a k a r i n dž o, našmrko, našupljiro, naublehario i sad ode dalje za iste, velike pare..... ništa gore od ovih kerova koji još od 1991 dolaze i „donose nam blagostanje“ i „bore se za nas iz patriotskih pobuda“... i eto, sad i ovaj ublehaš poslije svih mogućih resursa iscrpljenih ode dalje. Ovdje će ga zamijeniti neki gluplji i odvratniji klošar koji u svojoj zemlji ne može biti ni predsjednik kućnog savjeta i hajmo dalje ......Ako izuzmemo naše političke kerove s kravatama, sve i jednog, koji su nenad****vi u degutantnosti i poganluku, od ovoga i sličnih su jedino gori oni degenerici koji rade u njihovim uredima i „misijama“, retardi koji sami sebe smatraju nekom Ubermenschen kategorijom i gledaju sve s visoka. Elem, sjači Murta da uzjaše Kurta..... ma ..... rat nije ni bio toliko loš, kad čovjek razmisli ...

Neka ide,

Ovdje je radio protov Bošnjaka, za čivića i Hrvatsku u CG će vjerovatno za srbe. Taj nikad n a ispravnoj. strani. Valjda nam ne može gori doći.

komentar

Idi i ne okreci se sine!!!!!

/ Najnovije