Napeto na Kosovu: Policija zaustavila vozilo sa srbijanskim registracijama, postupili po naređenju

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Bravo Kosovari pokazite tim zivotinjama srbima cije je Kosovo

BRAVO TURCI

KOSOVO POLJE OKUPATORI OPET TURCI SERU PO BALAKNU JOS UVIJEK SE SRBI NISU OSLOBODILI OD TURAKA JOS UVIJEK SRBIJA NIJE SLOBODNA DRZAVA

Sultan

***

Bosanac

***

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

8 decenija na prema 5 vijekova

Srbija je bila okupator na Kosovu 80 godina i misli da joj vjecno pripada. Sta treba da turci kazu za njih.

Miki

Kakvom naredjenju to je sve pod okriljem nato bande aneksija tudje teritorije. Sve te granicne prelaze treba dici u vazduh samo vucko neda jos mu se krade inace bi letjeli vrlo brzo.

Anka

***

ja vlahinja oj ljiljane vlahu poturceni

Tako se to radi u uređenim državama a Kosovo je dosta normalnija država od smrdije! ka Ljiljan

Ljiljan

***

/ Najnovije