! / Marija Karan neće prijaviti momka za nasilje: Molimo javnost za razumjevanje

10. 11. 2021. u 12:29:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Glumica Marija Karan dala je danas, 9. novembra, u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu izjavu povodom incidenta koji se u subotu, 6. novembra, dogodio između nje i njenog tadašnjeg dečka Vladana Balabana.

Tom prilikom, Karan je iiznijela svoju priču o tome šta se navodno odigralo u subotu oko četiri sata ujutru i kako je došlo do sukoba između nje i njenog partnera.

Tužilaštvo je nakon pregleda snimaka sigurnosnih kamera i detaljnog izvještaja ljekara ustanovilo da nema osnova za krivično gonjenje po službenoj dužnosti.

Ono što je zanimljivo jeste da je Marija, nakon očiglednog incidenta koji se desio, Tužilaštvu izjavila da je povrede na butini i kolenu dobila prilikom - pada.

Marija Karan je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar. Njoj su konstatovane lake tjelesne povrede u vidu rasjekotine desne butine i oguljenog desnog koljena. U policijskoj stanici Stari Grad u Beogradu, Balbanu je izmjereno oko 1,15 promila alkohola u krvi. Policijsku stanicu Stari Grad Marija je napustila u subotu oko 10 sati, a Balban dva sata kasnije.

Ipak, Marijin i Vladanov advokat iznijeli su svoje strane priče.

"Suočeni sa činjenicom da je nešto što se desilo između dvoje ljudi dobilo jedan potpuno drugačiji epilog u medijima, da se kreiraju neistinite priče, molimo javnost i medije da imaju razumevanja. U odnosu gospođe Karan i gospodina Balabana nije bilo porodičnog niti bilo kakvog fizičkog nasilja.

Zbog toga se na ovaj način obraćam i tražim da se privatnost gospođe Karan zaštiti, kako bi se izbegle senzacionalne vesti koje nemaju utemeljenje u istini i u onome što se desilo", poručio je Milan Kundačina, punomoćnik Marije Karan za srbijanske medije.

Radomir Munižaba, advokat Balabana je izjavio:

"Nije tačno da je gospodin Balaban ikoga udario, on je kritičnom prilikom branio sebe, svoju imovinu i imovinu drugih stanara, s obzirom da se događaj desio u garaži zgrade u Beogradu. Tom prilikom su bili prisutni radnici obezbeđenja, kao i stanari, koji su ceo događaj videli.

Gospodin Balaban je ugledan poslovan čovek, koji uživa ugled u R. Srbiji i inostranstvu, te on iz tog razloga ne želi da se u javnosti predstavlja kao nasilnik", piše Blic.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (2)