Nakon presude mladiću iz Kiseljaka: Davidov otac uočen blizu vozila sutkinje

Radiosarajevo.ba
Nakon presude mladiću iz Kiseljaka: Davidov otac uočen blizu vozila sutkinje
FOTO: 24sata.hr / otac Davida Komšića

Građani koji su prolazili Zrinjevcem i djelatnici Županijskog suda u Zagrebu ostali su u čudu kad su u utorak u poslijepodnevnim satima vidjeli da djelatnici protueksplozijskog odjela PU zagrebačke pomno pregledavaju okolicu suda i automobile parkirane ispred zgrade.

Pregled je obavljen preventivno nakon što je Ivo Komšić, otac Davida Komšića, koji je u ponedjeljak na istom sudu nepravomoćno osuđen na 30 godina zatvora zbog brutalnog ubistva trudne Kristine Krupljan, uočen kako obilazi parkiralište na kojemu parkiraju sudije Županijskog suda, prenosi 24sata.hr.

David Komšić iz Kiseljaka osuđen na 30 godina zatvora zbog ubistva djevojke

Naodno je on u prolazu je zagledao registracijske oznake automobila, pa i vozila sličnog onom kojim se koristi sutkinja Sanja Mazalin, koj je izrekla ovu presudu.

Njegovo ponašanje bilo je sumnjivo pa su uposlenici suda o svemu obavijestili policiju. Nakon toga je policija brzo reagirala. Ljubica Marjanović, sestra Ivine supruge Olivere Komšić ovu informaciju je demantirala.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije