Incident nakon presude Davidu Komšiću: Stric se potukao s mladićem

Radiosarajevo.ba
Incident nakon presude Davidu Komšiću: Stric se potukao s mladićem
Jutarnji.hr / Detalji incidenta

Nakon presude Davidu Komšiću (20) iz Kiseljaka zbog brutalnog ubistva trudne djevojke pred zgradom Županijskog suda  u Zagrebu nastao je incident, prenose hrvatski mediji.

Nakon suđenja, porodica Kristine Krupljan davala je izjavu za medije. Međutim, jedan mladić ispred zgrade suda dobacivao je porodici, a onda je Kristinin stric potrčao i potukao se s njim.

Kako tvrdi Kristinin stric, radi se o Komšićevom prijatelju.

Policajac ih je razdvojio.

Podsjetimo, Županijski sud u Zagrebu danas je osudio Davida Komšića (20) iz Kiseljaka na 30 godina zatvora, jer je prošle godine brutalno ubio svoju bivšu trudnu djevojku Kristinu Krupljan (19).

Zločin se dogodio njenoj Opel Astri u ulici Svetog Josipa Radnika 16 u Zagrebu. Komšić je djevojci zadao 88 ubodno reznih rana, nakon što mu je ona obznanila prekid veze.

Prema odluci sudskog vijeća David Komšić osuđen je zbog teškog ubistva na kaznu dugotrajnog zatvora, na što je vrlo burno reagirao Ivo Komšić. Otac optuženog napustio je sudnicu zajedno sa suprugom Oliverom, odgurnuvši i pravosudnog policajca.

"Sramota, osudili ste dijete iz Bosne, odlazim odavde, j...vam mater"!, vikao je tata Komšić nakon što je saznao presudu.

David Komšić iz Kiseljaka osuđen na 30 godina zatvora zbog ubistva djevojke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije