! / Nakon hapšenja četverostrukog ubice: Sve priznao, a onda rekonstruisao svoj zločin

25. 08. 2019. u 12:35:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 29

 Davor P. (35) uhapšen je pod sumnjom da je izvršio četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, a jezive fotografije sa njegovih društvenih mreža na kojima je naoružan do zuba - pokazuju da mu rukovanje oružjem, po svemu sudeći, nije bilo strano, piše beogradski Blic.

Uhapšen ubica i objavljeni novi detalji zločina koji je zgrozio Balkan

 Na svim fotografijama na društvenim mrežama, ubica je u vojnoj uniformi, maskiran i naoružan, a većina njegovih objava na društvenim mrežama tiče se upravo oružja kojim je raspolagao ili novog, koje je nabavljao i kojim se hvalio.

Policija je od Davora P. prilikom hapšenja oduzela arsenal oržja, nekoliko pušaka i gomilu oružja.

 Policija je, kako je saopšteno, kod osumnjičenog, između ostalog, pronašla škorpion, lovačku pušku i pištolj.

Srbija u šoku, policija traga za počiniocem četverostrukog ubistva

 " Uhapšeni nije pružao otpor tokom hapšenja. Čak je sa policijom rekonstruisao zločin korak po korak", dodaje Blicov izvor.

 Priznao zločin

 Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo Davor P. (35) nakon hapšenja priznao je zločin i rekao da je sve uradio zbog novca.

 Uhapšeni nije pružao otpor tokom hapšenja.

 Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu Davor P. (35) došao je na salaš Raje Kazimirovića sa namjerom da opljačka ovog imućnog seoskog gazdu, a tamo je isprva zatekao tri žene - Rajinu majku Dragicu, sestru Ljubinku i sestričinu Draganu, saznaje "Blic".

Prema saznanjima Blica, one su se suprotstavile pljačkašu, ali su mučki ubijene, a za njima i gazda Raja koji se, dok je ubica još bio na imanju, pojavio na traktoru u dvorištu.

 "On je ušao na salaš i kada je vidio da su na njemu samo tri žene zatražio je, uz prijetnju pištoljem, da mu predaju novac. One su se usprotivile i pokušavale na sve načine da ga spriječe. Iz pištolja je ubio sve tri žene. U trenutku kada je htio da napusti imanje na traktoru se pojavio Raja Kazmirović i tada je i u njega ispalio smrtonosne hice", dodaje izvor.

 Policija je, nakon 20 dana opsežne istrage uspjela da riješi najteže ubistvo u Srbiji od početka godine i uhapsi četvorostrukog ubicu Davora P. (35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazmirovića i još tri žene.

 Prijeti mu 40 godina robije

 Davoru P. je određeno policijsko zadržavanje, a prijeti mu 40 godina robije.

Podsjetimo, četvorostruko ubistvo dogodilo se 7. avgusta u okolini Negotina, kada su iz pištolja ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53).

Snimak hapšenja pogledajte OVDJE.

 

NEMA KOMENTARA