Srbija / Uhapšen ubica i objavljeni novi detalji zločina koji je zgrozio Balkan

25. 08. 2019. u 08:33:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 28

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu u Srbiji, Davor P. (35) došao je na salaš Raje Kazimirovića sa namjerom da opljačka ovog imućnog seoskog gazdu, a tamo je isprava zatekao tri žene - Rajinu majku Dragicu, sestru Ljubinku i sestričinu Draganu, saznaje "Blic".

Srbija u šoku, policija traga za počiniocem četverostrukog ubistva

Policija je uhapsila Davora P. ( 35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazimirovića i članove njegove porodice u ovom mjestu.

Prema saznanjima Blica one su se suprotstavile pljačkašu, ali su mučki ubijene, a za njima i gazda Raja koji se, dok je ubica još bio na imenju, pojavio na traktoru u dvorištu.

Policija je, nakon 20 dana opsežne istrage, uspjela da riješi najteže ubistvo u Srbiji od početka godine i uhapsi četvorostrukog ubicu Davora P. (35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazmirovića i još tri žene.

Prema prvim informacijama, motiv svirepog zločina na salašu u Jabukovcu je pljačka.

Kako “Blic” saznaje, Davor P. je došao na imanje Kazmirovica znajući da u kući ima novca.

"On je ušao na salaš i kada je video da su na njemu samo tri žene zatražio je, uz prijetnju pištoljem, da mu predaju novac. One su se usprotivile i pokušavale na sve načine da ga spriječe. Iz pištolja ubio je sve tri žene. U trenutku kada je htio da napusti imanje na traktoru se pojavio Raja Kazmirovic i tada je i u njega ispalio smrtonosne hice", dodaje izvor Blica.

Kako “Blic” saznaje, osumnjičenom za ubistvo određen je pritvor do 48 sati. nakon čega će biti priveden kod tužioca.

NEMA KOMENTARA