Stravično ubistvo u Pančevu: Prijavljivao nestanak supruge kako bi je ubio

Radiosarajevo.ba
Stravično ubistvo u Pančevu: Prijavljivao nestanak supruge kako bi je ubio
Foto: Blic.rs / Stravično ubistvo u Pančevu

Petar M. (64) iz Pančeva danas je nožem bivšoj ženi Desanki (60) nanio više ubodnih rana u predjelu vrata na autobuskoj stanici u centru Pančeva.

Nesrećna žena je preminula u pančevačkoj bolnici nakon napada, a kako saznaje Blic, par se nedavno rastao i u toku je bila njihova brakorazvodna parnica.

Pančevačka policija uhapsila je pomahnitalog muškarca, a nesrećna žena prevezena je u pančevačku bolnicu, gdje je kasnije preminula.

Stravično ubistvo u Pančevu - undefined

Foto: Blic.rs: Stravično ubistvo u Pančevu

Kako saznaje Blic.rs, bračni par je duže vrijeme bio u narušenim odnosima i u toku je bila njihova brakorazvodna parnica, a Petar je tokom maja čak i prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje.

Policajci su mu još tada izrekli mjeru zabrane komuniciranja, ali po svemu sudeći  muškarca ništa nije odvratilo od potrage za bivšom suprugom. Po riiječima očevidaca nesrećnoj ženi danas se prikrao sa leđa i nasrnuo na nju nožem na prepunoj autobuskoj stanici.

Kako Blic saznaje, Petar M. se bavi preprodajom automobila i bivšu ženu je naočigled prolaznika tri puta ubo u vrat.

Kako tvrdi svjedok, prišao joj je s leđa i pokušao da je zakolje, ali se ona okrenula.

„Pošto se sve dogodilo kod autobuske stanice u Pančevu vozači su izletjeli i savladali ga dok nije došla policija, a žene koje rade u obližnjem objektu su iznijele peškir i vodu da pomognu nesrećnoj ženi“, ispričao je jedan od očevidaca za Blic.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije