"Najveći dobitnici Milatovićeve pobjede su Vučić, Dodik i Putin"

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Najveci gubitnici su

Rijaset SDfA i Kurtijeva banana republjik. Odavno se USA-EU politika prema islamskim nacionalistima promjenila, nema vise, gotovo je!

Леми

Морам признати да већих будала од босанских муслимана нисам имао прилике гледати. Поред тога што се ради о изнимним будалама, оно што посебно брине је екстремни шовинизам и национализам који у комбинацији са лудошћу је експлозивно опасан. Побједа Милатовића је побједа свјетла над мраком, мраком криминала и корупције, владавине једне породице и уског круга криминалаца. Милатовића је гласало 60% становништва Слободне Црне Горе, а ако се зна да у Црној Гори живи 25% Срба онда математика каже да је 35% Црногораца и осталих грађана Црне Горе рекло доста криминалцима и подјелама у друштву и рекло да жели слободу, економију, равноправност и просперитет. Тужно је да у ових 60% босански муслимани виде пријетњу, а нису видјели пријетњу у Ђукановићу када је уништавао Дубровник, када је Бошњаке депортовао из Црне Горе у Републику Српску, када је са Милошевићем заједно био у Савјету за националну сигурност СРЈ у вријеме ратних разарања у БиХ, када је са Путином и Русима обезбједио независност Црне Горе. То не виде од засљепљености мржњом према Србима и све што је српско. Срби су на овим просторима били много прије отоманских освајања који су за собом оставили неке људе који трагају и дан данас за својим идентитетом. Срби су много пута се дизали из пепела и сада се поново дижу. Сваким даном све више снажнији, сложнији и бољи. Ако у побједи Милатовића видите бар трунку страха од српске доминације и њихове снаге, само да знате да сте ме учинили срећнијим човјеком

Guest

Guest Kon/j/akovic kolut naprijed dva nazad i nesposobni govornik otimac Nik /o /šic ugledajte se na ove kako se za ruke drze marvo jedna izdajnicka.

/ Najnovije