Na Kosovu ubijen tjelohranitelj Aleksandra Vulina?

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Laxative

Znači fini i pošteni i nema nikakve veze sa Vučkom i herojima Halijarda, mogao bi ga tamošnji američki ambasador Hill proglasiti herojem mjeseca.

Juka

Hvala vam kosovari što ste lišili života ovog smrada

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

E, jadan Vulin!

Pa ko ce mu sada hraniti tijelo?

Lijepo prelijepo

Samo ostaje žal što nisu pobili svih 30 srpskih terorista da imaju za čim da placu

Nista sad

Samo mu treba ovu sliku stavit na ikonu i domah je okacit u toj crkvi dje pogino.

Saf

"Kad se vojska na Kosovo vrati "

Milorad

Pa ko ce mu sada hraniti tijelo? ka E, jadan Vulin! hahahahah

Anka

Hvala vam kosovari što ste lišili života ovog smrada ka Juka Hvala ti boze sto u bosni nema skoro niko uspesan kao kod nas.bog svima prema zasluzi

***

Lijepe riječi su ukras!

***

***

@@

Pa ko ce mu sada hraniti tijelo? ka E, jadan Vulin! Ne znam šta si htjeo reći. Ali ima i dobra strana jer će ovaj biti nečija hrana ⚰

***

***

***

***

***

Sve se zna

***

***

WestSerbianEmpire

***

@laxative

Znači fini i pošteni i nema nikakve veze sa Vučkom i herojima Halijarda, mogao bi ga tamošnji američki ambasador Hill proglasiti herojem mjeseca. ka Laxative A zasto bi imao ikakve veze sa vucicem? Tjelohranitelj je posao kao i svaki drugi, radi se za pare i ne moras dijeliti misljenje osobe koju cuvas. Sta radi u svoje slobodno vrijeme je njegova stvar. Znas li bosnjo da je vas naserem mu se ****** oric bio tjelohranitelj slobodana milosevica? Jel to znaci da je dijelio njegovo misljenje? Jel ti sad jasno koliko si glup?

/ Najnovije