Na Hvaru za 100 eura dobila 607 kuna: "Jeste bezobrazno, ali..."

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NN

Najobicnija je laz da mjenjacnice mogu staviti tecaj koji zele jer u tom slucaju drzava im uzima dozvolu za rad. Ovo je iskljucivo politika Hrvatske da se pljackaju turisti !

NetkoIzMase

Najobicnija je laz da mjenjacnice mogu staviti tecaj koji zele jer u tom slucaju drzava im uzima dozvolu za rad. Ovo je iskljucivo politika Hrvatske da se pljackaju turisti ! ka NN Kako misliš 'politika hrvatske'? Pa valjda bi onda regulirali da zarada ide drito u proračun, a ne u džep vlasnika mjenjačnica? Sta se svi furate na teorije zavjere, zakup za prostore na frekventnim mjestima svake godine je sve veci, uostalom tečaj ispred svake mjenjačnica je na velikom LED panelu, ako si toliko lijen za čitanje ili traženje najbliže banke na Google maps... Platiš 15€ za lijenost i to je to.

Zivi svjedok

Evo iz prve ruke da je 6.07 tecaj, i nije tacno da je istaknut ispred ove mjenjacnice kurs. Ja kad sam dosao reklamirat i da mi vrate eure nazad tek sam vidjeo sitnim slovima nekih 7 kurseva za euro i nigdje se ovaj ne navodi svi su iza 6.70kn. Ne mogu ovdje da zakacim fotografiju od mjenjanja.

/ Najnovije