Muškarci kleče u centru Zagreba. Mole se protiv spolnih odnosa prije braka

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Micky

Katolibani. Hrvatska se od jedne normalne drzave pretvorila u ekstremno vjersku drzavu u kojoj su ljudske slobode svedene na minimum i dostupne samo clanovima HDZ-a . Kako je stranka koja je u sudskom procesu proglasena kriminalnom organizacijom uspjela tu istu drzavu staviti pod svoju kontrolu? Jednostavno! Uz pomoc crkve! Uveli su klerofasisticki model vladanja i unistili opoziciju. Klerofasizam u Europi ima svoje utočište u Hrvatskoj!

Hahahahahahahaha

Jel ovo moguće?

Nemoguca

Misija!

Stari i iznemogli

kojima se ne moze *** dici!

Panzer

Nek se mole ljudi,a ne smetaju vam bradonje i zamotane sposobne

Mladomuslimanski Rezervat

Katolibani. Hrvatska se od jedne normalne drzave pretvorila u ekstremno vjersku drzavu u kojoj su ljudske slobode svedene na minimum i dostupne samo clanovima HDZ-a . Kako je stranka koja je u sudskom procesu proglasena kriminalnom organizacijom uspjela tu istu drzavu staviti pod svoju kontrolu? Jednostavno! Uz pomoc crkve! Uveli su klerofasisticki model vladanja i unistili opoziciju. Klerofasizam u Europi ima svoje utočište u Hrvatskoj! ka Micky Tako je! Isto je i kod muslimana, Rijaset je SDA, SDA je naarood. Pravi Talibani na tlu EU

Nadimak

Hahahaha Pa ovo nema ni u Afganistanu

koja si ti zlonamjerna i neuka budala, miki mause!

***

Ljiljan, Bosanac i sta vec jesi

***

Ha ha

Ovaj prvi se ne mora moliti, neće nijedna s njim leći garant. A ovi iza su svakako ishlapjeli i ne bi mogli sve i da im se koja ponudi.

Kakovi debili, boze sacuvaj!

Znaci da u brak stupe muskarac i zena koji uopce pojma nemaju o spolnom zivotu?? Odgovara li jedno drugom u tome segmentu zivota? Sacuvaj boze... Svaka religija je negativna, a ekstremna jos negativnija!

Ne lupetaj gluposti!

Katolibani. Hrvatska se od jedne normalne drzave pretvorila u ekstremno vjersku drzavu u kojoj su ljudske slobode svedene na minimum i dostupne samo clanovima HDZ-a . Kako je stranka koja je u sudskom procesu proglasena kriminalnom organizacijom uspjela tu istu drzavu staviti pod svoju kontrolu? Jednostavno! Uz pomoc crkve! Uveli su klerofasisticki model vladanja i unistili opoziciju. Klerofasizam u Europi ima svoje utočište u Hrvatskoj! ka Micky ..............; Zivim u HR, ne idem nikad u crkvu, ne postivam ni jedan vjerski obicaj, svecenika sam vec vratio s kucnih vrata kad je dosao svetit kucu, dakle poznat sam kao anti-katoliban kako ti to zoves. I ??? Nista.... Sve i dalje ide, niko me ne dira. Znaju da sam Hrvat, ali ima nesto i Muslimana, ne dira ni njih niko. Tako da ne tupis dalje bezze...

Sljam

Ovdje treba nuklearku baciti medju njih, nek odatle krene

Jole

Ovi zavrsilo svoje pa bi sad drzali moralne pridike

/ Najnovije